fbpx
GroundPlug® Gruppen
Eksperter i stål siden 2001

GroundPlug® Easy Mounting SystemTM

GroundPlug® Easy Mounting SystemTM blev etableret i 2017 i forbindelse med virksomheden GroundPlug® International ApS, der producerer stålfundamenter til industrisektoren.



Siden etableringen har vores innovative GroundPlug® TwisterTM Skruefundamenter været tilgængelige for private boligprojekter. GroundPlug® Easy Mounting SystemTM har branchens største sortiment indenfor stålfundamenter og leverer beregninger og  skruefundamenter til al slags privatbyggeri, som f.eks. helårshuse, sommerhuse, tilbygninger, annekser, skure, carporte terrasser mv.



GroundPlug® TwisterTM fundamenter til privatbyggeri, har alle de samme tekniske fordele som vores industrielle sortiment og er dermed et bæredygtigt, stærkt og effektivt alternativ til betonfundamenter.

Kvalitet og innovation

Derfor skiller vi os ud

GroundPlug® skruefundamenter er opfundet efter et ønske om innovation og kvalitets ingeniørarbejde. Produceret i Europa og lavet af 100% varmforzinket kvalitetsstål. GroundPlug® har fokus på at bidrage til et mere bæredygtigt og Co2-venligt byggeri i fremtiden.



Samtidig håndterer vores team af højtkvalificerede ingeniører vores produktionsudstyr, dokumentation og design og sikrer overholdelse af byggeregler og support/kundeservice til vores kunder.



På den måde forener the GroundPlug® Easy Mounting SystemTM højtkvalitets ingeniørarbejde med bæredygtighed, effektivitet og pålidelighed.

GroundPlug® International ApS

GroundPlug® International ApS producerer stålfundamenter til den industrielle sektor. Gennem mange års erfaring med højtkvalitets standarder og innovativt ingeniørarbejde, er GroundPlug® International ApS i dag førende leder på det danske skruefundament marked, såvel som en værdsat partner for Banedanmark og Vejdirektoratet.
X

Større byggeri & infrastruktur

Vidste du, at GroundPlug har markedets største sortiment af stålfundamenter?

Se vores serier til fleretagers byggeri, infrastruktur og industrielt byggeri

NU LIVE!

Prøv vores nye Terrassedesigner!

Brug vores værktøj til din beregning eller design sammen med dine kunder. Spar tid, undgå misforståelser og optimer dit projekt.