fbpx
Anvendelse | Træhuse
Solide, stærke og bæredygtige fundamenter til træhuse

Innovativ fundering

Som udbyder af højkvalitets stålfundamenter til den industrielle branche gennem mange år, har vi stor erfaring med projekter, i vanskelig jord og med stor belastning. Også til boliger af træ er GroundPlug® Skruefundamenter et solidt, smart og bæredygtigt alternativ til betonfundamenter. På grund af vores brede produktsortiment, kan vi tilbyde passende GroundPlug® fundamenter til træhuse i alle størrelser og former. Vores sortiment strækker sig fra GroundPlug® TwisterTM-serierne, som kan installeres med en håndholdt slagnøgle til GroundPlug® PilexProTM-serierne, som har en række montage- og justeringsmuligheder.
  • Undgå tungt arbejde: Skruefundering overflødiggør grave-, støbe og bortskafningsarbejde.
  • Hurtig installation/ingen ventetid: Når skruefundamentet er installeret, kan du fortsætte projektet øjeblikkeligt. Der er ingen beton, der skal tørre.
  • Byg bæredygtigt: Når du bygger med GroundPlug® Skruefundamenter, tilbyder du ikke kun din kunde et effektivt, men også et Co2-venligt fundament.
  • Hurtig installation/ingen ventetid: Når skruefundamentet er installeret, kan du fortsætte projektet øjeblikkeligt. Der er ingen beton, der skal tørre.
  • Byg bæredygtigt: Når du bygger med GroundPlug® Skruefundamenter, tilbyder du ikke kun din kunde et effektivt, men også et Co2-venligt fundament.

Fundamenter til typehuse og arkitekthuse

GroundPlug® Skruefundamenter supporterer hvilket som helst arkitekttegnet design på en hvilken som helst lokation. GroundPlug® Easy Mounting SystemTM tilbyder markedets bredeste sortiment af skruefundamenter, der kan imødekomme funderingen af enkelt- og flere-etagers huse på alle tænkelige jordbundsforhold. Det rette fundament afhænger bl.a. af størrelsen, vægten og højden af byggeprojekt og ikke mindst af jordens beskaffenhed. Med GroundPlug® TwisterTM og GroundPlug® PilexProTM-serierne dækker vores produkter hele palletten. Vores ingeniører beregner gratis dit byggeprojekt og hjælper med, hvilke GroundPlug® Skruefundamenter der er ideelle til dine træhusprojekter.

Fundering af træhuse til alle slags forhold

  • GroundPlug® Skruefundamenter passer til mange forskellige slags jord – fra løst sand til stiv ler.
  • Ingen terrænbegrænsning – nemt at installere i områder med svær adgang eller faldende terræn.
  • GroundPlug® Skruefundamenter kan uden problemer installeres i frost og regn.

GroundPlug® produkter til træhuse

Kvadratmeterlasten og højden af byggeprojektet bestemmer hvilket produkt, der skal anvendes. Til mindre huse er produkter fra vores GroundPlug® TwisterTM M20 serie et godt valg. Til større boliger skal du bruge fundamenter, der kræver professionel installation med gravemaskine eller lastbil fra vores GroundPlug® PilexProTM Serier.

Solid og effektiv installation

GroundPlug® fundamenter til træhuse kan enten installeres med håndholdt værktøj, lastbil eller en gravemaskine – afhængigt af den nødvendige fundamentstørrelse. En ting, alle installationsmuligheder har til fælles, er markante fordele med hensyn til effektivitet og pålidelighed som følge af vores patenterede og innovative installationsproces.
Se hvordan du installerer GroundPlug® TwisterTM på vores installationsside.

Flere anvendelsesmuligheder

X

Større byggeri & infrastruktur

Vidste du, at GroundPlug har markedets største sortiment af stålfundamenter?

Se vores serier til fleretagers byggeri, infrastruktur og industrielt byggeri

NU LIVE!

Prøv vores nye Terrassedesigner!

Brug vores værktøj til din beregning eller design sammen med dine kunder. Spar tid, undgå misforståelser og optimer dit projekt.