fbpx
Anvendelse | Modulhuse
Revolutionerende funderingsmetode

Innovativt fundament til innovativt byggeri

Som mangeårig leverandør af stålfundamenter af høj kvalitet til industrisektoren har vi stor erfaring med projekter i vanskelig jord og med store belastninger. Derfor er vores GroundPlug® PilexProTM-serie den perfekte løsning til alle modulhuse. Vores brede udvalg af produkter garanterer, at vi kan tilbyde et stærkt fundament til et modulhus af enhver størrelse eller form. Det har aldrig været nemmere: Udfyld vores forespørgselsformular, og du kan forvente din projektberegning indenfor bare to dage.

  • Undgå tungt arbejde: Skruefundering overflødiggør grave-, støbe og bortskafningsarbejde.
  • Hurtig installation/ingen ventetid: Når skruefundamentet er installeret, kan du fortsætte projektet øjeblikkeligt. Der er ingen beton, der skal tørre.
  • Byg bæredygtigt: Når du bygger med GroundPlug® Skruefundamenter, tilbyder du ikke kun din kunde et effektivt, men også et Co2-venligt fundament.
  • Hurtig installation/ingen ventetid: Når skruefundamentet er installeret, kan du fortsætte projektet øjeblikkeligt. Der er ingen beton, der skal tørre.
  • Byg bæredygtigt: Når du bygger med GroundPlug® Skruefundamenter, tilbyder du ikke kun din kunde et effektivt, men også et Co2-venligt fundament.

Fundamenter til typehuse og arkitekthuse

GroundPlug® Skruefundamenter supporterer hvilket som helst arkitekttegnet design på en hvilken som helst lokation. GroundPlug® Easy Mounting SystemTM tilbyder markedets bredeste sortiment af skruefundamenter, der kan imødekomme funderingen af enkelt- og flere-etagers huse på alle tænkelige jordbundsforhold. Det rette fundament afhænger bl.a. af størrelsen, vægten og højden af byggeprojekt og ikke mindst af jordens beskaffenhed. Med GroundPlug® TwisterTM og GroundPlug® PilexProTM-serierne dækker vores produkter hele palletten. Vores ingeniører beregner gratis dit byggeprojekt og hjælper med, hvilke GroundPlug® Skruefundamenter der er ideelle til dine husprojekter.

Fundering af træhuse til alle slags forhold

  • GroundPlug® Skruefundamenter passer til mange forskellige slags jord – fra løst sand til stiv ler.
  • Ingen terrænbegrænsning – nemt at installere i områder med svær adgang eller faldende terræn.
  • GroundPlug® Skruefundamenter kan uden problemer installeres i frost og regn.

GroundPlug® produkter til modulhuse

Kvadratmeterlasten og højden af byggeprojektet bestemmer hvilket produkt, der skal anvendes. Til mindre huse er produkter fra vores GroundPlug® TwisterTM M20 serie et godt valg. Til større boliger skal du bruge fundamenter, der kræver professionel installation med gravemaskine eller lastbil fra vores GroundPlug® PilexProTM Serier.

Solid og effektiv installation

GroundPlug® fundamenter til modulhuse kan enten installeres med håndholdt værktøj, lastbil eller en gravemaskine – afhængigt af den nødvendige fundamentstørrelse. En ting, alle installationsmuligheder har til fælles, er markante fordele med hensyn til effektivitet og pålidelighed som følge af vores patenterede og innovative installationsproces.

Se hvordan du installerer GroundPlug® TwisterTM på vores installationsside.

Flere anvendelsesmuligheder

X

Større byggeri & infrastruktur

Vidste du, at GroundPlug har markedets største sortiment af stålfundamenter?

Se vores serier til fleretagers byggeri, infrastruktur og industrielt byggeri

NU LIVE!

Prøv vores nye Terrassedesigner!

Brug vores værktøj til din beregning eller design sammen med dine kunder. Spar tid, undgå misforståelser og optimer dit projekt.