fbpx
Anvendelse | Præfabrikerede huse
Solide, stærke og bæredygtige fundamenter til præfabrikarede huse

Byg hvor som helst, når som helst

Præfabrikerede huse er ved at blive en meget efterspurgt byggeform. Det er både hurtigt og omkostningseffektivt. Så hvorfor bruge en forældet og omkostningstung funderingsmetode som beton, når man kan bygge flere huse på kortere tid?

Og GroundPlug® PilexProTM er det bedste fundament til alle præfabrikerede huse! Vi ved, at dårlige vejrforhold virkelig kan forsinke processen. Med PilexProTM kan du få bygget dit fundament på ingen tid. Uanset hvilket projekt du står over for, kan du med denne tilpasningsdygtige serie bygge huse hele året rundt uden at være bange for at forsinke projektet. Regn i stride strømme eller isnende kulde – ingen vejrforhold kan forhindre PilexProTM i at få arbejdet udført.

Snart vil bæredygtighed utvivlsomt blive en stor del af byggebranchen. Derfor fokuserer vi også vores indsats på at skabe et produkt, der reducerer miljøpåvirkningen. Derfor er vores fundamenter lavet af stærkt galvaniseret stål, som er 100 % genanvendeligt.

  • Undgå tungt arbejde: Skruefundering overflødiggør grave-, støbe og bortskafningsarbejde.
  • Hurtig installation/ingen ventetid: Når skruefundamentet er installeret, kan du fortsætte projektet øjeblikkeligt. Der er ingen beton, der skal tørre.
  • Byg bæredygtigt: Når du bygger med GroundPlug® Skruefundamenter, tilbyder du ikke kun din kunde et effektivt, men også et Co2-venligt fundament.
  • Byg bæredygtigt: Når du bygger med GroundPlug® Skruefundamenter, tilbyder du ikke kun din kunde et effektivt, men også et Co2-venligt fundament.

Fundamenter til typehuse og arkitekthuse

GroundPlug® Skruefundamenter supporterer hvilket som helst arkitekttegnet design på en hvilken som helst lokation. GroundPlug® Easy Mounting SystemTM tilbyder markedets bredeste sortiment af skruefundamenter, der kan imødekomme funderingen af enkelt- og flere-etagers huse på alle tænkelige jordbundsforhold. Det rette fundament afhænger bl.a. af størrelsen, vægten og højden af byggeprojekt og ikke mindst af jordens beskaffenhed. Med GroundPlug® TwisterTM og GroundPlug® PilexProTM-serierne dækker vores produkter hele palletten. Vores ingeniører beregner gratis dit byggeprojekt og hjælper med, hvilke GroundPlug® Skruefundamenter der er ideelle til dine træhusprojekter.

Fundering af træhuse til alle slags forhold

  • GroundPlug® Skruefundamenter passer til mange forskellige slags jord – fra løst sand til stiv ler.
  • Ingen terrænbegrænsning – nemt at installere i områder med svær adgang eller faldende terræn.
  • GroundPlug® Skruefundamenter kan uden problemer installeres i frost og regn.

GroundPlug® produkter til præfabrikerede huse

Kvadratmeterlasten og højden af byggeprojektet bestemmer hvilket produkt, der skal anvendes. Til mindre huse er produkter fra vores GroundPlug® TwisterTM M20 serie et godt valg. Til større boliger skal du bruge fundamenter, der kræver professionel installation med gravemaskine eller lastbil fra vores GroundPlug® PilexProTM Serier.

Solid og effektiv installation

GroundPlug® fundamenter til træhuse kan enten installeres med håndholdt værktøj, lastbil eller en gravemaskine – afhængigt af den nødvendige fundamentstørrelse. En ting, alle installationsmuligheder har til fælles, er markante fordele med hensyn til effektivitet og pålidelighed som følge af vores patenterede og innovative installationsproces.
Se hvordan du installerer GroundPlug® TwisterTM på vores installationsside.

PilexProTM Kundeprojekter

Flere anvendelsesmuligheder

X

Større byggeri & infrastruktur

Vidste du, at GroundPlug har markedets største sortiment af stålfundamenter?

Se vores serier til fleretagers byggeri, infrastruktur og industrielt byggeri

Terrasse: Tegn, Beregn, BYG!

Prøv vores nye Terrassedesigner!

Brug vores værktøj til din beregning eller design sammen med dine kunder. Spar tid, undgå misforståelser og optimer dit projekt.

Sommerferielukket i uge 29

Vi holder sommerferielukket i uge 29.
Du kan stadig sende din projektforespørgsel.
Den bliver dog først beregnet i uge 30 efter rækkefølge.

Ordrer til levering før onsdag uge 30,
skal foretages senest torsdag d. 11. juli kl. 11.00.

God sommer!
Mvh Team GroundPlug®