fbpx
“Det smarteste ved GroundPlug® Skruefundamenter, sammenlignet med beton, er helt klart den hurtige installering og at du kan fortsætte arbejdet med det samme." - Nikolaj, tømrer hos Lester Løndal A/S

Stor træterrasse

Denne store, smukke træterrasse, er bygget af Tømrerfirmaet Lester Løndal A/S. Terrassen der har et areal på 80 m2, er funderet med GroundPlug® TwisterTM M12/750mm Skruefundamenter. Terrassen er bygget med fokus på hele familien og har derfor en indbygget trampolin, en pergola og et spise område. Tømrerne fra Lester Løndal A/S var meget imponerede over den nemme og hurtige byggeproces med GroundPlug®. Nikolaj, tømrer hos Lester Løndal A/S fortæller: “Denne her Terrasse har vi bygget med GroundPlug® TwisterTM Fundamenter og jeg synes det er meget nemmere end at fundere med beton. Vi fik også væsentligt reduceret vores arbejdstimer.” Dette terrasseprojekt blev en stor succes for både husejere og tømrerfirmaet.

Hurtig installation med en håndholdt slagnøgle
Vores ingeniører beregner hvert projekt individuelt
Du slipper fuldstændig for at grave og støbe
Fast installation with a handheld impact wrench
Hurtig installation med en håndholdt slagnøgle
Du slipper fuldstændig for at grave og støbe

Kvalitetsfundamenter

  • Produceret af 100% galvaniseret stål
  • Stærke, holdbare og modstandsdygtige over for rust og barske omgivelser
  • Ingeniørdesignet i Skandinavien

Flere GroundPlug® projekter

Har du lyst til at dele dit projekt?

Har du bygget et lækkert projekt med GroundPlug® Skruefundamenter? Så del det med os! Vi er altid glade for at høre om vores kunders projekter og erfaringer med GroundPlug® TwisterTM fundamenter.
[Enter shortcode here]
X

Større byggeri & infrastruktur

Vidste du, at GroundPlug har markedets største sortiment af stålfundamenter?

Se vores serier til fleretagers byggeri, infrastruktur og industrielt byggeri

NU LIVE!

Prøv vores nye Terrassedesigner!

Brug vores værktøj til din beregning eller design sammen med dine kunder. Spar tid, undgå misforståelser og optimer dit projekt.